Posted by: halinaharon | November 29, 2013

Visit malaysia year 2014

Hi ! This year has been quite a year, the highlight is of course our new and improved clinic renovation and new decor, our patients love it ! That makes us very happy ! In terms of dental technology and materials, this year we do not see any new or worthwhile items that we would want to purchase, since we do not see anything that could compete with our existing products.

It’s a different story for next year though…we have already planned exciting things for year 2014. Few of our patients already know about this and they are very excited and they are really looking forward for THE thing to be provided in our clinic. That project is our effort to emphasize the aspect of preventive dentistry in our clinic, providing our patients with what they need for their oral health.

okay, that’s all for now, we always want the best for our patients, thank you for supporting us over the years.

Posted by: halinaharon | September 10, 2013

We have no signboard at the moment

at the moment we do not have our outdoor signboard, it is still not ready. we will guide our new patients to the clinic when they call us. see you soon !

Posted by: halinaharon | March 7, 2013

Esok hari jumaat, suka nya!

second attempt to publish this input, anyway, selamat bekerja, berehat, bersukaria, dalam keseimbangan duniawi dan akhirat, ya kawan kawan…sekian buat kali ini.

Posted by: halinaharon | February 28, 2013

4th attempt

Is it successful this time ? Yes, finally ! But this is all for now, i’ve run out of steam, do not wish to type anymore. Ok until next time then..

Posted by: halinaharon | July 20, 2012

Selamat berpuasa ! 2012

Happy fasting friends ! I’m hoping this ramadan month is work as usual, because in my profession, it is quite a norm for this month to be a bit slow, since it is makruh and can be put off to a later date.

Anyway, will try to be a bit active in my input on this page.

Today is a beautiful friday, resting in the house, with really loud noise at the back, with people doing some re-tiling in one of the rooms. Better get it over with once and for all.

The sun is almost at 90 degrees from the horizon, friday prayers will be on soon.

Happy friday…my favourite day of the week !

Posted by: halinaharon | January 13, 2012

Selamat tahun baru 2012 !

Maafkan saya kerana sekian lama saya tidak maintain laman wordpress saya ini. Terima kasih kerana ada yang sudi lawati dan bertanya soalan, yang masih belum dijawab. Sekiranya ada sebarang soalan mengenai masalah gigi dan gusi, sila lah telefon kami di klinik pergigian halina di bangsar, tel 0320921002 / 1762. Terima kasih.

Posted by: halinaharon | July 7, 2010

maafkan saya kerana kurang ber blog

saya amat kurang ber blog, bukan kerana apa. ada yang kata blog ni kurang selamat lah… too much exposure lah….

tapi saya akan blog juga seberapa yang saya mampu.

kepada yang mengikuti blog saya ini, terima kasih dan maaf sangat kerana tidak menjawab komen anda. sebab apa tau ? sebab tak pandai. rupanya jawapan yang saya reply hingga hari ini tertulis ‘pending’ ! bagi saya ,ini adalah kelakar. bagi anda mungkin saya ini primitif blog.

tak mengapa, i ‘ll be better next time. insyaAllah…..

till then, if i am able to access my blog again…… (sebab tiap kali nak tengok my blog, tiap kali tu lah kena ask for new password). see what i mean, really a newbie in blog world.

ok, take care ya..

eh lupa pulak. kalau ada pertanyaan tentang gigi dan gusi, sila lah lawat saya di www.dentalmatters.com

saya akan terus menjawab soalan anda. terima kasih.

Posted by: halinaharon | March 28, 2009

klinik pergigian halina, bangsar

hari ini saya ada lebih masa dan boleh blog sedikit sementara temujanji saya yang seterusnya. nampaknya keadaan ekonomi sekarang menunjukkan kesan terhadap bottomline pelanggan saya. ramai yang mengadu dan mengeluh perihal kelembapan perniagaan mereka dan kesuraman hari yang mendatang.
harapnya keadaan ini akan berlalu dengan segera supaya dapat kembali kembali ke situasi normal .
pada masa ini, kita perlu sedar tentang kedudukan kewangan kita. kita sepatutnya tidak berbelanja dengan mewah, jika itu akan mengakibatkan kekeringan stok kewangan kita.
seperti kata remaja zaman sekarang, sendiri mau ingat dan lu fikirlah sendiri….
pada masa ekonomi suram ni, kita pertingkatkan latihan untuk setaf dan gunakan masa yang ada untuk pelajari topik yang baru, jadi masa tidak di siakan.
kesihatan perlu dijaga, pencegahan penyakit sentiasa lebih baik dari merawat, jangan ambil jalan pintas yang tidak perlu seperti liposuction, umpamanya.
opp…terpaksa stop sebab patient saya dah sampai.

Posted by: halinaharon | March 24, 2009

salah tekan button

maaf lah sebab tadi saya baru nak letak input yang baru. entah macam mana tertekan button apa agaknya, terus hilang !

tapi tak apa. saya tengah nak belajar pasal blog ni,┬ákan….

saya pilih template yang ada gambar laut ni sebab saya memang suka dengan laut dan pemandangan. sungguh merihatkan minda saya.

saya boleh duduk dekat pantai dan ada pulak buku yang hebat, ha….. heaven !

tak sabar rasanya nak pergi cuti yang akan datang.

ok lah , nanti saya blog lagi.

kalau ada apa pertanyaan tentang gigi dan gusi, sila lah tanya saya.

harap saya dapat membantu.

sekian. selamat bertugas, selamat belajar..

Older Posts »

Categories

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.