Posted by: halinaharon | March 24, 2009

salah tekan button

maaf lah sebab tadi saya baru nak letak input yang baru. entah macam mana tertekan button apa agaknya, terus hilang !

tapi tak apa. saya tengah nak belajar pasal blog ni, kan….

saya pilih template yang ada gambar laut ni sebab saya memang suka dengan laut dan pemandangan. sungguh merihatkan minda saya.

saya boleh duduk dekat pantai dan ada pulak buku yang hebat, ha….. heaven !

tak sabar rasanya nak pergi cuti yang akan datang.

ok lah , nanti saya blog lagi.

kalau ada apa pertanyaan tentang gigi dan gusi, sila lah tanya saya.

harap saya dapat membantu.

sekian. selamat bertugas, selamat belajar..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: